Sitemap


                  

Sitemap

Aircondition   I boligen forefindes alt i  hårde hvidevare, så som tørretumbler, Vaskemaskine, opvaskemaskine, kaffemaskine, strygejern, komfur med oven, microbølgeoven, køle/fryseskab, emhætte. Air-condition forefindes i stue samt alle soverum,  I stuen er der endvidre installeret radio, tv samt dvd. Der er håndklæder, sengetøj og sengelinned så alt hvad der skal medbringes er kun tøj og toiletartikler, måske et ekstra badehåndklæde til brug ved stranden/poolen

I de store turistområder ligger hotellerne side om side, som badegæster på en sandstrand. Hoteller i Spanien er en måde at holde ferie på, en anden måde er ferielejligheder eller Feriehuse. Hos nogle af hotellerne i Spanien er der kombinationer, af almindelige hotel værelser og så selvstændige ferieboliger. Kan man godt lide at have mennesker omkring sig er hoteller en fin måde at bo på under sit ferieophold. Vil man hellere være lidt sig selv, kan det være en godt ide, at se sig om efter en selvstændig feriebolig, som ikke er tilknyttet et hotel. Der er faktisk mange Danskere som selv har investeret i en feriebolig i Spanien.
Der kan være store fordele ved at leje en af disse ferieboliger, da det ofte er nemmere, at lave små  ændringer, så som feks. overtagelses dato, hvilket kan betyde store besparelser på flybilletter.  

Feriehus i Spanien er mange Danskeres tilbagevendende ønske når sommerferien skal planlægges. Har man først holdt ferie i Spanien en gang, så vil minderne om det solrige land med det altid gode vejr,  beliggende i Novamar ved  Alicante på Costa Brava. Ferien i Spanien er både populær som single ferie og som familie ferie. Mange husker  70'ernes  grisefester med solskoldede charterturister i én stor sangria-brandert, men det er langt væk fra nutidens Mallorca. Flybilletterne til ferien i Spanien kan købes meget billigt, hvis man er bare i lidt godt tid. Holder man sig væk fra weekendrejser er det faktisk muligt at holde ferie i Spanien uden det koster en formue, man kan nemt finde en retur billet til under 1000,- hos feks. Ryan Air som fragter utroligt mange på ferie i Spanien.

En Ferielejlighed i Spanien er en dejlig måde at bo på, når man opholder sig i sin ferie i landet. Flybilletterne til ferien i Spanien kan købes meget billigt, hvis man er bare i lidt godt tid. Holder man sig væk fra weekendrejser er det faktisk muligt at holde ferie i Spanien uden det koster en formue, man kan nemt finde en retur billet til under 1000,- hos feks. Ryan Air som fragter utroligt mange på ferie i Spanien. Ferielejligheder fås i mange forskellige størrelser og til vidt forskellige priser, priserne afhænger selvfølgelig af beliggenheden samt hvilke andre aktiviteter der evt. er i området.  Hvis man skal nævne ting som kan trække priserne op kunne det være pools, boldbaner, eller om området for eksempel kan tilbyde en gang Golf til dem som måtte have disse interesser.

Alicante Airport  Denne 3 etagers feriebolig med panorama udsigt ud over middelhavet, ligger kun 15km fra Alicante Airport eller Lufthavn som det jo hedder på Dansk, Der er direkte flyforbindelse mellem Danmark og Alicante Airport. Bla. Ryan Air, Sterling og AirBerlin. Mulighed for meget billige flybilletter er virkelig til stede her. En flybillet til Alicante Airport fra Billund får fra et par hundrede kroner og opefter. Efter ankomsten til Alicante Airport er det muligt at blive afhentet og kørt direkte til huset i Novamar, hvis det er aftalt ved bestillingen af huset. Det er også muligt selv at leje en bil, så man kan komme rund og se Alicante områdets mange seværdigheder.

Alicante spain I Alicante Spain på Costa Blanca ligger denne dejlige feriebolig som vil være rammen om den perfekte efterårsferie. Alicante er nok den meste kendte by på Costa Blanca, Alicante ligger ved Middelhavet og har nogle af Spaniens bedste strande, der hvert år gør sig fortjent til "blåt flag" for godt badevand. Byen er bygget op omkring strandene, så selv om man befinder sig i centrum, er der aldrig langt til en forfriskende dukkert. Klimaet er så mildt, at man kan bade 10 måneder om året. Dette er en af årsagerne til, at Alicante byder på masser af vandsportsmuligheder.Byen har ca. 500.000 indbyggere og har stor økonomisk betydning for Spanien. Den og byerne nord og syd for byen tiltrækker tillige mange turister, hvilket bevirker, at der er gode flyforbindelser til mange af Europas byer. Også fra Danmark er der direkte flyforbindelser til Alicante.

Badeferie
Hvad er skønnere og mere afslappende end end en sol og badeferie i Spanien. Stedet hvor man er sikker på en perfekt og vellykket ferie, sol fra morgen til aften, 500 meter til de lune bølger i middelhavet eller i poolen lige uden for døren, eller siddende på tagterrassen og nyde udsigten ud over middelhavet med en kølig drink i hånden. Solen bader fra morgen til aften, og de lange hvide strander trækker i en som en magnet i et stykke metal.  

Bilferie Bilferie i Alicante er en attraktiv måde at holde sin familieferie på, kør sammen med familien fra Danmark ned gennem tyskland  syd på ned til det varme middelhav, lej en feriebolig i Alicante i Spanien, med Pool, bold og tennisbane, her er alt hvad man kan ønske sig på en rigtigt sol og badeferie. En bilferie kombineret med en feriebolig i Alicante, gør at man i ro og mag, kan køre rundt og se alle de seværdigheder som man nu har lyst til. Bilferie i dag er jo ikke som den har været, hvor man før skulle sidde og rode i diverse kortbøger, har man jo idag gps installert i de fleste biler, så man uden problemer kan finde rundt som var man hjemme i lokalområdet i Danmark og ikke på Bilferie i Alicante i Spanien.

Bolig i Spanien Denne bolig i Spanien har det hele, et fuldt monteret køkken med alt i hårde hvidevare, en tagterrasse med udsigt over Middelhavet, adgang til Pool, boldbane samt tennisbane. Boligen i Spanien ligger i Alicante på Costa Blanca i Spanien, og  er det helt perfekte sted til en vidunderlig familie ferie. Med en feriebolig som denne, hvad skal man så med et hotel, her alt hvad man kan ønske sig. Boligen i Spanien her i Alicante kan lejes hele året rundt .

Costa_Blanca Som betyder den hvide kyst, har 370 km herlige strande. Ud over strandene er området kendt for sit milde klima, som ikke kun er til glæde for turisterne, men også for lokalbefolkningen, som i årevis har dyrket ris og appelsiner i baglandet. Alicante er en prægtig by og en af de få byer på kysten, som har atmosfære, og hvor det er en fornøjelse at slentre mellem palmerne på Explanade de Espana. Costa Blanca ligger blot et par timers flyvning fra dit hjemland og cirka en halv times kørsel fra lufthavnen i enten Alicante eller Murcia, så det er let at øjne stedets tiltrækningskraft med sine 470 km sandstrande (hvoraf en er ca. 11 km lang), 320 solskinsdage om året med alle de faciliteter og turistattraktioner, du kan ønske dig, samtidig med betryggende lavere leveomkostninger og glimrende lægehjælp (med engelsktalende læger og sygeplejersker). osta Blanca ligger blot et par timers flyvning fra dit hjemland og cirka en halv times kørsel fra lufthavnen i enten Alicante eller Murcia, så det er let at øjne stedets tiltrækningskraft med sine 470 km sandstrande (hvoraf en er ca. 11 km lang), 320 solskinsdage om året med alle de faciliteter og turistattraktioner, du kan ønske dig, samtidig med betryggende lavere leveomkostninger og glimrende lægehjælp (med engelsktalende læger og sygeplejersker). Du kan opdage det ægte Spanien på Costa Blanca med de historiske monumenter og kirker, traditionelle fester og højtider, håndværk og markeder, som alt sammen lever og ånder trygt side om side med det moderne Spanien. Fra tapas-barer til finere restauranter og barer – aftenerne er lige så vigtige som dagtimerne i Spanien, med deres veloplyste promenader og restauranter langs vandet (åbne året rundt) Fiskerbyer, golfbaner, appelsin- og citronlunde, naturlige saltvandssøer (hjemsted for flamingo-fugle) og nationalparker. Forhåbentlig er disse oplysninger blot en lille appetitvækker for, hvad Costa Blanca kan byde dig på. Søg venligst videre på vores hjemmeside for at se vores udbud af ejer-ejendomme på Costa Blanca, eller endnu bedre: hvorfor ikke tage en tur ned til det solbeskinnede Spanien og se det hele ved selvsyn.

Costa Blanca Golf 3 etagers bolig med panorama udsigt ud over middelhavet, og gå  afstand til en stranden, et fællesområde med swimming pool tennis og boldbane som er til fri afbenyttelse for husets gæster. Er det ikke nok er der i Alicante området mere end 20 forskellige golfbaner, designet af nogen af de mest prestige fyldte designere, og golfsportens absolutte top. Områdets klima gør stedet til et perfekt sted at dyrke sporten året rundt. Følgende link giver en komplet Guide til områdets golfbaner samt kørselsvejledninger, kort over golfklubberne, samt mange andre gode informationer. Et andet godt link er dette  Golfspain  God fornøjelse

Ferie At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen en gang, og han havde så sandelig ret, for hvem drømmer ikke om en drømmeferie under lune himmelstrøg, når efterårsferie vejret har været, som det var i år her i Danmark. Påskeferie, Efterårsferie, Efterårsferie og  Vinterferie ja lige meget hvilken ferie det er, så skal været helst arte sig ordentligt. Skal vi på ferie og være sikker på godt vejr, så har vi en luksus feriebolig i  Alicante Costa Brava i Spanien. Luksus hus med Pool og Tennisbane.

Feriebolig Denne feriebolig har det hele, et fuldt monteret køkken med alt i hårde hvidevare, en tagterrasse med udsigt over Middelhavet, adgang til Pool, boldbane samt tennisbane. Ferieboligen ligger i Alicante på Costa Brave i Spanien, og  er det helt perfekte sted til en vidunderlig familie ferie. Med en feriebolig som denne, hvad skal man så med et hotel, her alt hvad man kan ønske sig. Ferieboligen her i Alicante kan lejes hele året rundt .

Hus i Spanien Dette hus i Spanien har det hele, et fuldt monteret køkken med alt i hårde hvidevare, en tagterrasse med udsigt over Middelhavet, adgang til Pool, boldbane samt tennisbane. Huset i Spanien ligger i Alicante på Costa Blanca i Spanien, og  er det helt perfekte sted til en vidunderlig familie ferie. Med en feriebolig som denne, hvad skal man så med et hotel, her alt hvad man kan ønske sig. Huset i Spanien her i Alicante kan lejes hele året rundt .

Sol og Sommer Sol og sommer, alt hvad vi solhungrende danskere går og venter på, og det er lige hvad der venter en når man lejer ferieboligen i Alicante. Lange hvide strande, middelhavets lune bølger, eller bare ligge og dase  ved poolen og lade sig brune af sommer solens  varme stråler. Der er stort set altid garanti for godt vejr  når man lejer vores feriebolig i Alicante. Væk fra den stressende hverdag, ned til disse lune himmelstrøg med solens brunende stråler fra morgen til aften.

Strand  Denne Feriebolig i Alicante har ud over fri afbenyttelse af pool, boldbane og tennisbane for husets beboere og gæster også en børnevenlig strand i gå afstand fra huset. Den børnevenlige strand strækker sig så langt øjet rækker, og er en del af Costa Clanca's 370 kilometer herlig strand, ja rent faktisk betyder Costa Blanca, Den hvide strand, som i dette tilfælde virkelig er en børnevenlig strand, som er den perfekte ramme om familiens efterårsferie her i Middelhavets lune bølger

Ferie
i Spanien  er mange Danskeres tilbagevendende ønske når efterårsferien skal planlægges. Har man først holdt ferie i Spanien en gang, så vil minderne om det solrige land med det altid gode vejr,  beliggende i Novamar ved  Alicante på Costa Brava. Ferien i Spanien er både populær som single ferie og som familie ferie. Mange husker  70'ernes  grisefester med solskoldede charterturister i én stor sangria-brandert, men det er langt væk fra nutidens Mallorca. Flybilletterne til ferien i Spanien kan købes meget billigt, hvis man er bare i lidt godt tid. Holder man sig væk fra weekendrejser er det faktisk muligt at holde ferie i Spanien uden det koster en formue, man kan nemt finde en retur billet til under 1000,- hos feks. Ryan Air som fragter utroligt mange på ferie i Spanien.

Middelhavet, alene ordet giver varme sommerbilleder på nethinden, man drømmer sig automatisk til de varme himmelstrøg, og til de lange hvide sandstrande langs Middelhavet i Costa Blanca området. I Alicante ligger vores feriebolig kun ca. 500 meter fra Middelhavets lune bølger. Er du ikke lige til Middelhavets blå bølger, så er der også i forbindelse med vores feriebolig en rigtigt dejlig pool, som er til fri afbenyttelse for husets beboere og deres gæster.  Er man til solbadning så er de lange hvide sandstrande det perfekte sted til, at få lidt farve op kroppen, solen skinner  fra morgen til aften de fleste dage om året.

Ferie ved Middelhavet, alene ordet giver varme sommerbilleder på nethinden, man drømmer sig automatisk til de varme himmelstrøg, og til de lange hvide sandstrande langs Middelhavet i Costa Blanca området. I Alicante ligger vores feriebolig kun ca. 500 meter fra Middelhavets lune bølger. Er du ikke lige til Middelhavets blå bølger, så er der også i forbindelse med vores feriebolig en rigtigt dejlig pool, som er til fri afbenyttelse for husets beboere og deres gæster.  Er man til solbadning så er de lange hvide sandstrande det perfekte sted til, at få lidt farve op kroppen, solen skinner  fra morgen til aften de fleste dage om året.

Badeferie i Spanien  Hvad er skønnere og mere afslappende end end en sol og badeferie i Spanien. Stedet hvor man er sikker på en perfekt og vellykket ferie, sol fra morgen til aften, 500 meter til de lune bølger i middelhavet eller i poolen lige uden for døren, eller siddende på tagterrassen og nyde udsigten ud over middelhavet med en kølig drink i hånden. Solen bader fra morgen til aften, og de lange hvide strander trækker i en som en magnet i et stykke metal. Badeferie i Spanien bør helt bestemt overvejes som familiens feriemål, når sommerferien skal planlæges, for vælger man at holde sin sommerferie som badeferie i Spanien, er der næsten solgaranti.

Golf_i_Spanien 3 etagers bolig med panorama udsigt ud over middelhavet, og gå  afstand til en stranden, et fællesområde med swimming pool tennis og boldbane som er til fri afbenyttelse for husets gæster. Er det ikke nok er der i Alicante området mere end 20 forskellige golfbaner, designet af nogen af de mest prestige fyldte designere, og golfsportens absolutte top. Områdets klima gør stedet til et perfekt sted at dyrke sporten året rundt. Følgende link giver en komplet Guide til områdets golfbaner samt kørselsvejledninger, kort over golfklubberne, samt mange andre gode informationer. Et andet godt link er dette  Golfspain

Badeferie til Spanien, Hvad er skønnere og mere afslappende end end en sol og badeferie til Spanien. Stedet hvor man er sikker på en perfekt og vellykket ferie, sol fra morgen til aften, 500 meter til de lune bølger i middelhavet eller i poolen lige uden for døren, eller siddende på tagterrassen og nyde udsigten ud over middelhavet med en kølig drink i hånden. Solen bader fra morgen til aften, og de lange hvide strander trækker i en som en magnet i et stykke metal. Badeferie til Spanien bør helt bestemt overvejes som familiens feriemål, når sommerferien skal planlæges, for vælger man at holde sin sommerferie som badeferie til Spanien, er der næsten solgaranti.

Efterårsferie i Spanien Dette hus i Spanien har det hele, det perfekte mål til efterårsferien eller efterårsferien, et fuldt monteret køkken med alt i hårde hvidevare, en tagterrasse med udsigt over Middelhavet, adgang til Pool, boldbane samt tennisbane. Huset i Spanien ligger i Alicante på Costa Blanca i Spanien, og  er det helt perfekte sted til en vidunderlig familie ferie. Med en feriebolig som denne, hvad skal man så med et hotel, her alt hvad man kan ønske sig. Efterårsferie i Huset i Spanien her i Alicante kan lejes hele året rundt .

Sommerferie i Spanien Dette hus i Spanien har det hele, det perfekte mål til efterårsferien eller efterårsferien, et fuldt monteret køkken med alt i hårde hvidevare, en tagterrasse med udsigt over Middelhavet, adgang til Pool, boldbane samt tennisbane. Huset i Spanien ligger i Alicante på Costa Blanca i Spanien, og  er det helt perfekte sted til en vidunderlig familie ferie. Med en feriebolig som denne, hvad skal man så med et hotel, her alt hvad man kan ønske sig. Sommerferie i Huset i Spanien her i Alicante, det kan lejes hele året rundt .

Bilferie til spanientil Alicante er en attraktiv måde at holde sin familieferie på, kør sammen med familien fra Danmark ned gennem tyskland  syd på ned til det varme middelhav, lej en feriebolig i Alicante i Spanien, med Pool, bold og tennisbane, her er alt hvad man kan ønske sig på en rigtigt sol og badeferie. En bilferie kombineret med en feriebolig i Alicante, gør at man i ro og mag, kan køre rundt og se alle de seværdigheder som man nu har lyst til. Bilferie i dag er jo ikke som den har været, hvor man før skulle sidde og rode i diverse kortbøger, har man jo idag gps installert i de fleste biler, så man uden problemer kan finde rundt som var man hjemme i lokalområdet i Danmark og ikke på Bilferie til Spaniens Alicante.